Nationaldagsfirande i Ströms slottspark

Tisdag 6 juni kl. 11-15. Fri entré! Ta del av musikuppträdanden, barnaktiviteter, cykeltrialuppvisning, invigning av ny lekplats i parken, ceremoni för nya svenska medborgare, utdelning av kommunens priser, tipspromenad, fiskdamm och mycket mer!

Bokväll och öppet hus 18 april

Välkommen på Bokväll tisdag 18 april kl. 18-20 i Kulturhuset Eden. Ett öppet hus där du får möta representanter från kommunens olika verksamheter som arbetar med bostadsrelaterade frågor och samhällsutveckling. På plats finns också det kommunägda fastighetsbolaget EdetHus. Få tips kring bygglov, hur du eldar mest effektivt och energismarta vanor samt ta del av planerade byggprojekt och mycket mera. Passa på att prata med oss och ställ de frågor du har – vi ser fram emot att ses!

Nyheter

  • Närbild på en drönare som flyger över ett gult fält
  • Grafik med eld och ett streck över

  • Avrådan från att elda utomhus

    Just nu är det väldigt torrt i skog och mark. När det blåser och marken är torr ökar risken för att elden sprider sig. Räddningstjänste...


  • Anmäl dig till Skilda världar

    "Skilda världar" är en stödgrupp för barn 7-12 år som har föräldrar som lever åtskilda av olika anledningar. Syftet med grupperna är at...

Kontakt och aktuell serviceinformation

Medborgarservice

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet
Telefon: 0520-65 95 20

Öppettider:
Måndag kl. 8-17, tisdag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15

Växel

Telefon: 0520-65 95 00

Öppettider:
Måndag kl. 8-17, tisdag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15

Evenemang

I Lilla Edets kommun finns ett brett utbud av spännande evenemang och aktiviteter för alla smaker. Kommande evenemang hittar du här intill.

Du hittar alla evenemang och aktiviteter som anordnas i vår evenemangskalender.

Tipsa oss om evenemang!

Anordnar du eller din förening ett spännande evenemang som skulle passa bra i evenemangskalendern? Tipsa oss gärna!

Tipsa om evenemang

Politik och sammanträden

Aktuellt sammanträde i kommunfullmäktige

Upptäck Lilla Edet

I Lilla Edet finns mycket att upptäcka. Kommunen har många smultronställen och platser värda ett besök både för dig som är turist eller redan bor här.

Lilla Edets kommun är en kulturbygd som varit bebodd i minst 7000 år. Göta älv har alltid varit en viktig transportväg och redan på 1000-talet uppstod i Lödöse en handelsstad med Sveriges då viktigaste hamn västerut. I dag kan du besöka Lödöse museum som med sin omfattande arkeologiska samling levandegör platsens rika historia. Missa heller inte att besöka Sveriges första sluss från 1607 som finns bevarad här i kommunen, bara en kort promenad från vackra Ströms slottspark.