Tomas Reuterberg ny VD på EdetHus

EdetHus VD

AB EdetHus har rekryterat en ny VD och det blir Tomas Reuterberg som tillträder 1 maj 2024.

Tomas Reuterberg kommer närmast från Sotenäsbostäder AB, det kommunalt helägda fastighetsbolaget där han idag är VD. Tomas har stor erfarenhet med sina 25 år i fastighetsbranschen. Tomas har även drygt 20 års erfarenheter från olika chefsbefattningar inom området.

— Jag har mötts av värme och öppenhet från de personer jag hittills mött. Det verkar finnas en energi och framtidstro i bolaget samt en vilja att expandera trots dessa tider. Jag uppskattar att jobba med lagspelare som sprider en god känsla. Något som också lockar mig är att EdetHus och Lilla Edets kommun genuint samverkar på bred front, det har varit en viktig pusselbit för mig. Magkänslan säger att det här kommer att bli riktigt bra. Jag är förväntansfull att få tillträda tjänsten som VD för EdetHus, säger Tomas Reuterberg.

— Tomas är en kommunikativ och erfaren ledare som har lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen. Jag känner stor glädje och trygghet i att Tomas ska ta vid och leda och fortsätta utveckla vårt EdetHus. Vi har många roliga och viktiga utvecklingsprojekt på gång, säger Bert Åkesson, ordförande (S) i EdetHus AB.

Det har varit en enighet i rekryteringsgruppen att välja Tomas Reuterberg, där AB EdetHus styrelseordförande Bert Åkesson, vice ordförande Johan Sösäter Johansson (SD), EdetHus personalrepresentant Åsa Tapper samt kommunchef Elisabeth Linderoth har ingått utöver rekryteringsbyrån. Styrelsen för EdetHus beslutade på ett extrainsatt styrelsemöte den 16 oktober helt enhälligt att anställa Tomas Reuterberg som ny VD.

Välkommen Tomas Reuterberg till EdetHus och Lilla Edets kommun!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Bygga, bo och miljö

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna och en man

  • Så kan du förhindra en fallolycka

    Välkommen till en kostnadsfri föreläsning där du får enkla tips och råd om hur du kan förhindra att ramla och skada dig.
  • Grafik för Lilla Edetmässan

  • Lilla Edetmässan 19-20 april

    Missa inte Lilla Edetmässan - näringslivsmässan i Lilla Edet där lokala företag och andra aktörer medverkar under två festliga dagar i Ström...
  • Grafik i lila: Näringslivsveckan

  • Näringslivsveckan 19-26 april

    Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!