Lilla Edets kommun - startsida

Familjecentral, öppen förskola

Aktuellt

Just nu pågår rekrytering av pedagog till öppna förskolan och vi hoppas kunna öppna så snart som möjligt. Men i dagsläget kan vi tyvärr inte ange något datum. Vi informerar här på webbplatsen och Facebook så fort vi vet.

I Lilla Edets kommun finns familjecentralen Eken och öppna förskolan Eken.

 

Familjecentral

Familjecentralen Ekenlänk till annan webbplats är en plats där det ges möjlighet för barn och föräldrar att träffas, umgås och utbyta erfarenheter.

Möjlighet till föräldrastöd i grupp såväl som enskilt erbjuds. Blivande föräldrar och familjer med barn 0-6 år är varmt välkomna! På Familjecentralen finns:

  • Barnmorskemottagning
  • Barnavårdscentral
  • Föräldrastöd
  • Öppen förskola

Öppen förskola, Eken

Öppna förskolan är öppen fär alla föräldrar och barn mellan 0-5 år. Här kan du träffa andra föräldrar att samtala med om livet som småbarnförälder. Här kan du och ditt barn också delta i pedagogisk gruppverksamhet. Vi har alltid en sångstund och möjlighet till pyssel, sagoläsning, spel och pussel. Smörgåsfika finns till självkostnadspris, men du kan också ta med dig egen mat.

Du ansvarar själv för ditt/dina barn och förskollärare ansvarar för verksamheten. Vid vissa tillfällen har vi besök av externa aktörer, såsom sagostund med bibliotekspersonal eller musikstund med musikskolepersonal. Två gånger varje år har vi besök av Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande (NTF) som pratar om bilbarnsstolar.

Verksamheten på öppna förskolan är avgiftsfri och leds av en förskollärare. Någon särskild föranmälan behövs inte. Kom gärna med önskemål kring innehåll i verksamheten! Och följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats

Ordinarie öppettider

Måndag kl. 9-12, barn 0-5 år
Tisdag kl. 9-11.30, barn 0-5 år i Lödöse, fritids lokaler
Onsdag kl. 10-12, babyöppet barn 0-1 år
Onsdag kl. 13.30-15.30 Uteverksamhet
Fredag kl. 9-12, barn 0-5 år

Senast uppdaterad: 2018-01-11
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »