Lilla Edets kommun - startsida

Familjecentral, öppen förskola

Familjecentralen Ekenlänk till annan webbplats är en plats där det ges möjlighet för barn och föräldrar att träffas, umgås och utbyta erfarenheter. Möjlighet till föräldrastöd i grupp såväl som enskilt erbjuds. Blivande föräldrar och familjer med barn 0-6 år är varmt välkomna!

Öppna förskolan är öppen för alla föräldrar och barn mellan 0-6 år, tills barnet börjat förskoleklass. Du ansvarar själv för ditt/dina barn och förskollärare ansvarar för verksamheten. Här kan du träffa andra föräldrar att samtala med om livet som småbarnsförälder. Här kan du och ditt barn också delta i pedagogisk gruppverksamhet. Vi har alltid en sångstund och möjlighet till pyssel, sagoläsning, spel och pussel. Smörgåsfika finns till självkostnadspris, men du kan också ta med dig egen mat.

Vi samverkar med barnvårdcentral, barnmorskemottagning samt psykolog.

 

Vid vissa tillfällen har vi besök av externa aktörer, såsom sagostund med bibliotekspersonal eller musikstund med kulturskolepersonal. Två gånger varje år har vi besök av Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande (NTF) som pratar om bilbarnsstolar. Klicka här för mer information om dessa tillfällen.öppnas i nytt fönster

 

Öppna förskolan finns även i Lödöse i Tingbergsskolans fritids lokaler på S:t Peders väg 8.

Verksamheten på öppna förskolan är avgiftsfri och leds av en förskollärare. Någon särskild föranmälan behövs inte. Kom gärna med önskemål kring innehåll i verksamheten!


Gilla och följ oss på Familjecentralen Ekens öppna förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Facebook och och ta del av öppna förskolans verksamhet. 


Ordinarie öppettider

Måndag kl. 9-12, barn 0-6 år - Ekaråsen, Lilla Edet
Tisdag kl. 9-11.30, barn 0-6 år - Lödöse, fritids lokaler
Onsdag kl. 10-12, babyöppet barn 0-2 år - Ekaråsen, Lilla Edet
Onsdag kl. 13.30-15.30 Uteverksamhet - Lilla Edet
Fredag kl. 9-12, barn 0-6 år - Ekaråsen, Lilla Edet

Vid dessa tillfällen är ordinarie förskollärare på utbildning och ersätts med vikarie

Onsdag 17 oktober kl. 10-12, babyöppet barn 0-2 år - Ekaråsen, Lilla Edet Onsdag 17 oktober kl. 13.30-15.30 Uteverksamhet - Ekaråsen, Lilla Edet

Onsdag 7 november kl. 10-12, babyöppet barn 0-2 år - Ekaråsen, Lilla Edet Onsdag 7 november kl. 13.30-15.30 Uteverksamhet - Ekaråsen, Lilla Edet

Vid detta tillfälle är öppna förskolan stängd på grund av utbildning

 Tisdag 4 december kl. 9-11.30, barn 0-6 år - Lödöse, fritids lokaler

Senast uppdaterad: 2018-10-09
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »