Lilla Edets kommun - startsida

Miljö- och familjedagen 2018 (för medverkande)

Miljö- och familjedagen går av stapeln på Sveriges nationaldag, tisdag 6 juni kl. 10-14. Syftet med dagen är att inspirera besökare till att göra miljömedvetna val och framhäva positiva krafter i kommunen som bidrar till en hållbar utveckling. Här vill vi ha er hjälp!

Vi ser gärna att du eller ditt företag eller organisation, med koppling till hållbar utveckling och miljö, medverkar. Huvudutställare är inom områden som:

  • Energi och klimat
  • Ekologisk och närproducerad mat - till exempel kött, sylt, saft, honung, ost, frukt och grönt
  • Hantverk
  • Blommor och odling
  • Transport
  • Djurhållning
  • Idrott och friluftsliv

Anmälan  

Sista anmälningsdag som medverkande är söndag 6 maj.

Hålltider

Kl. 10.00 öppnar miljö- och familjedagen 2018. Alla medverkande bör vara på plats i god tid för att ha allt i ordning när besökarna kommer.
Kl. 14.00 är dagen slut. Du kan därefter börja plocka ihop din plats. Vi vill påtala vikten av att ha din verksamhet tillgänglig för besökarna till dess att marknaden stänger för att erbjuda största möjliga service för besökarna och trevnad gentemot varandra som utställare.

Marknadsföring

Marknadsföring sker på kommunens webbplats och sociala medier samt annonsering i lokaltidningarna. Affischer och flyers delas ut till butiker inom Lilla Edets kommun. Alla medverkande får också material att dela ut. Evenemanget synliggörs också på den digitala skärmen längs med E45.

Praktisk information

Samtliga marknadsplatser är utomhus. Du som utställare tillhandahåller själv bord och andra tillbehör till ditt marknadsstånd. Tillgång till el finns. Ange om du är i behov av el. OBS! Ta med egen förlängningssladd. Allt som du behöver för att presentera dina varor och produkter tar du själv med dig. Det kan till exempel vara uppläggningsfat, skålar, brickor med mera. Lilla Edets kommun beslutar om placering av bord och utställare. Detta för att kunna garantera säkerheten.  

Försäkring och ansvar

Du får själv ombesörja försäkring för dina varor. Vi tar inte ansvar för det du ställer ut, detta sker på eget ansvar. Kontakta Mai Lundell på 0520-65 99 55, mai.lundell@lillaedet.se vid funderingar.
Senast uppdaterad: 2018-02-28
Sidansvarig: Erica Suraiya
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »