Lilla Edets kommun - startsida
Barnavdelningen

På biblioteken

På biblioteken finns det massor med böcker som du kan låna med hem. Du kan också spela spel eller läsa någon rolig tidning som KP, Min Häst eller Julia.

Här kan du hitta böcker som är sanna historier, rysliga berättelser eller som handlar om magiska världar. Vi har speciella hyllor för:
  • fantasy
  • hästböcker
  • spänning (deckare och rysare)
  • ljudböcker
  • lättläst
  • faktaböcker 
Det finns också en mängd olika spännande faktaböcker. De kan handla om till exempel: djur, fotboll, riddare, sy dockkläder, traktorer eller koda på datorer. Gillar du serier så har biblioteket både manga och vanliga serier. På Lilla Edets bibliotek finns också film som du kan låna om du har en vuxen med dig.Fråga gärna personalen om du inte hittar!

Hemliga klubben - bokklubben för dig som är 8-12 år

Biblioteket i Lilla Edet har en bokklubb för barn i åldern 8-12 - Hemliga klubben! Varannan torsdag träffas vi och läser och diskuterar böcker i olika genrer och med olika teman samt pysslar och gör annat skoj. Läs mer

Skollov

På skolloven händer det alltid något skoj på biblioteken, så håll utkik. Be gärna dina föräldrar att följa oss på facebook. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för information om program och aktiviteter.

Barnens bibliotek

Behöver du boktips så kolla in Barnens bibliotek!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Här delar barn med sig av sina bästa boktips och det kan du också göra. Du kan betygsätta böckerna du läser och skapa ett eget krypin där du skriver dina egna boktips. Här finns mycket roligt som till exempel pyssel, spel och artiklar om din favoritförfattare kanske.
Barnavdelningen
Senast uppdaterad: 2017-09-28
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Camilla Oscarsson


Banner - klicka här för att låna om, sök och reservera böcker
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »