Lilla Edets kommun - startsida

Bokklubbar för barn

Är du en boktok eller kanske en bokslukare? Då är bibliotekets bokklubbar något för dig!

Vi läser och pratar om böcker, i olika genrer och med olika teman. Ibland fikar vi, pysslar eller gör något annat kul också. Kanske ser vi en filmad bok eller spelar in egna boktips?

Book-lovers

Bokcirkeln för dig som är ca 12-14 år och som tycker om att läsa och vill utveckla ditt läsande tillsammans med andra. Vi läser en gemensam bok till varje träff och kommer under våren lägga upp hur vi vill prata om böckerna. Det finns plats för 8 bokälskare i bokcirkeln.Vi träffas på biblioteket i Lilla Edet på  torsdagar, kl 16.00 följande datum:
11 januari, 1 februari, 1 mars, 15 mars, 12 april, 3 maj och 31 maj

Hemliga Klubben

Hemliga klubben är bibliotekets bokklubb för dig som är mellan ca 8 och 11 år. Även om vi gör andra kul saker så är fokus på läsning och böcker, och vi läser en bok till varje träff. Vi har klubben på båda biblioteken och varje grupp har plats för 8 medlemmar.  Vi träffas på Lilla Edets bibliotek, torsdagar kl 16 följande datum:
18 januari, 8 februari, 8 mars, 19 april och 17 maj
Vi träffas på Lödöse bibliotek, torsdagar kl 17.00 följande datum:
25 januari, 22 februari, 22 mars, 26 april och 24 maj
Här kan du se programmet för vårens klubbar i Lödöse.PDFVill du vara med? Här finns en anmälningsblankettPDF som du kan be en vuxen skriva ut och fylla i. Ni är också välkomna in på biblioteket och hämta en blankett. Den ifyllda blanketten lämnar ni sedan in på biblioteket - eller mailar ni in samma uppgifter.
Senast uppdaterad: 2018-01-31
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Camilla Oscarsson


Banner - klicka här för att låna om, sök och reservera böcker
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »