Lilla Edets kommun - startsida

Utbildning

En viktig del i det förebyggande arbetet är information och utbildning till allmänhet, företag och organisationer. Räddningstjänsten erbjuder olika utbildningar som ger deltagarna viktig kunskap i att rädda liv och kunna ingripa mot brand.

Brandkunskap

Utbildningen "Brandkunskap" riktar sig till alla och innehåller både teoretiska och praktiska moment. Utbildningen kan anpassas efter egna önskemål.
Anmäl dig till Räddningstjänsten Lilla Edet, 0520-65 96 59.

Heta arbeten

Utbildningen "Heta arbeten" riktar sig till dig som utför heta arbeten och som är brandvakt vid tillfälliga och brandfarliga heta arbeten. Heta arbeten avser de arbete som medför uppvärmning eller gnistbildning, till exempel svetsning, lödning, gasskärning eller arbete med varmluftspistol. Heta arbeten är en utbildning som innehåller krav från försäkringsbranschen. Efter genomförd utbildning erhåller du ett certifikat. Certifikatet ska förnyas vart femte år.

Anmäl dig till Brandskyddsföreningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 

Hjärt- och lungräddning

Utbildning i hjärt- och lungräddning, HLR, genomförs av Räddningstjänsten i Lilla Edet. På utbildningen får du lära dig att använda en defibrillator. Plötsligt hjärtstopp är vanligt och tidig påbörjad HLR räddar liv. Anmäl dig till Räddningstjänsten Lilla Edet, 0520-65 96 59.

Senast uppdaterad: 2018-01-15
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Jesper Gärder


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »