Lilla Edets kommun - startsida

Daglig verksamhet

I daglig verksamhet får personer med en funktionsnedsättning inom personkrets 1-2 enligt LSS-lagen hjälp och stöd att arbeta. Verksamheten utformas utifrån ditt individuella behov och ska vara meningsfull, erbjuda dig stimulans, utveckling och gemenskap efter önskemål.

Det finns flera dagliga verksamheter i kommunen: Sinnescentrum, Praktikteamet och H-huset.

Sinnescentrum finns på Älvkullen i kommunhuset och är inriktad mot aktivitet och upplevelser.

Praktikteamet har hand om daglig verksamhets butik som ligger mitt i centrum av Lilla Edet. I butiken säljs bland annat möbler som Praktikteamet har restaurerat, armband, julkort, gratulationskort, presentpåsar, vetekuddar och presentartiklar.

Daglig verksamhets butik ligger på Göteborgsvägen 26, Lilla Edet. Öppettider är: måndag-fredag, kl. 9-15. Med reservation för ändringar, se anslag på dörr. Vissa av de som har daglig verksamhet kan även ha praktik på andra arbetsplatser.

H-huset har en inriktning på hälsa och hantverk. På H-husets dagliga verksamhet produceras bland annat vetekuddar, fågelholkar, vävda sittdynor av trasmattor och mycket annat. Varor som sedan säljs på daglig verksamhets butik som praktikteamet har hand.
Senast uppdaterad: 2018-07-19
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »