Lilla Edets kommun - startsida

Mat och näring

Maten och måltiden är en glädjekälla för de flesta människor och bör fortsätta vara det när du blir äldre och sjuk eller har någon funktionsnedsättning.

I kommunen finns en kostenhet för vård och omsorg som består av ett storkök som i huvudsak producerar middag och lagad kvällsmat. Enheterna lagar frukost själva förutom rehabiliteringsenheten Linden. Kostenheten sköter samtliga inköp av livsmedel och distribuerar ut på de olika enheterna.

Matsedel


Vid matsedelsplanering tas hänsyn till årstider, högtider och kultur. Måltiderna ska vara väl värda att se fram emot och att alla sinnen ska tillfredställas. Kostenheten har alltid kvalitet och säker mat i fokus.

Leverans


Leverans sker till följande särskilda boenden; Lindkullen, Soläng, Pilgården och Prässebäck samt till korttidsboendet på Ekaråsen. Lunch distribueras till dagcentralerna på Käppslängaren och Soläng samt till dagverksamheten Gläntan på Pilgården, till den dagliga verksamheten Våran Takt på Älvkullen samt Fantasi på Ekaråsen.
 

Mat till dig som bor hemma


För dig som bor i hemmet och har svårigheter att klara av att laga din mat finns det möjlighet att ansöka om matdistribution.
Senast uppdaterad: 2016-09-12
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Erica Suraiya


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »