Lilla Edets kommun - startsida

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb som du kan söka hos oss. Lilla Edets kommun samarbetar med e-tjänsten "Offentliga jobb" för att hantera ansökningar och platsannonsera.

"Offentliga jobb" vänder sig till dig som vill arbeta inom offentlig sektor. När du söker tjänster i Lilla Edets kommun går du via Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där annonserar vi alla våra lediga jobb. Just nu har Lilla Edets kommun följande lediga jobb:

Problem att visa lediga tjänster

Vi har för tillfället störningar som påverkar visningen av lediga tjänster på lillaedet.se. Ser du inte listan med lediga tjänster nedan kan du gå direkt till Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att göra din ansökan.

Timanställd personal inom vård och omsorg

Nu söker vi timanställd personal inom vård, omsorg, funktionshinder och boendestöd. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du hjälper brukarna i vardagen, tar till vara deras intressen och skapar aktivering och social samvaro.

Till intresseanmälan för timanställd personal inom vård och omsorg »

 

Timanställd personal till förskolan under vår och höst

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barns pedagogiska utveckling och lärande. Du är delaktig i att säkerställa en trygg och säker miljö som stimulerar och utmanar till utveckling och lärande. Vi ser även att du har ett medvetet och engagerat förhållningssätt med fokus på det pedagogiska uppdraget. Vi söker timanställd personal till förskolan endast under vår och höst, ej under sommaren.

Till intresseanmälan för timanställd personal till förskolan »

Senast uppdaterad: 2017-11-21
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »