Lilla Edets kommun - startsida

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb som du kan söka hos oss. Lilla Edets kommun samarbetar med e-tjänsten "Offentliga jobb" för att hantera ansökningar och platsannonsera.

"Offentliga jobb" vänder sig till dig som vill arbeta inom offentlig sektor. När du söker tjänster i Lilla Edets kommun går du via Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där annonserar vi alla våra lediga jobb. Just nu har Lilla Edets kommun följande lediga jobb:

Vi söker en ny kommunchef

Vår nuvarande kommunchef går i pension till sommaren och vi behöver nu en ledare som vill fortsätta driva kommunens utveckling framåt. Är du eller någon du känner vår nästa kommunchef? Titta gärna på vad kommunstyrelsens ordförande Julia Färjhage har att säga om tjänsten:

 

Problem att visa lediga tjänster

Vi har för tillfället störningar som påverkar visningen av lediga tjänster på lillaedet.se. Ser du inte listan med lediga tjänster nedan kan du gå direkt till Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att göra din ansökan.

 

Timanställd personal inom vård och omsorg

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Gör din intresseanmälan här.

Senast uppdaterad: 2019-03-22
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »