Lilla Edets kommun - startsida

Företagsutveckling

Leder du ett företag som vill utvecklas? Här har vi samlat information om organisationer och nätverk som kan ge dig hjälp och stöd inom företagsutveckling.

Det finns många möjligheter för tillväxt och utveckling för dig som har förmågan, viljan och kunskapen. Ett företags tillväxt och utveckling kommer dock inte av sig själv. Det krävs hårt arbete, men också en tydlig plan och målsättning.

Lilla Edets kommun vill skapa tillväxt


Regionalt samarbetar Lilla Edets kommun med Business Region Göteborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att öka etableringar, stödja företags- och branschutveckling samt att skapa förutsättningar för regionens tillväxt. Du som företagare kan delta i deras utvecklingsprogram och tillväxtprogram för små och medelstora företag.

Lokalt samverkar Lilla Edets kommun med företagsorganisationer för att stärka och stödja näringslivsutvecklingen i kommunen. I undermenyn till vänster kan du läsa mer om de olika organisationerna.

Senast uppdaterad: 2016-11-23
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Kajsa Jernqvist
Rekdatör näringsliv


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »