Lilla Edets kommun - startsida

Sociala medier

Några av kommunens verksamheter finns representerade i sociala medier. I sociala medier kan vi mötas och föra en dialog på nätet. Följ oss så håller vi dig uppdaterad om vad som händer och vad som är på gång. Sociala medier har vi som ett komplement till kommunes webbplats.

Tänk på att aldrig skicka känslig information (personuppgifter m.m.) genom våra sociala medier. Vi rekommenderar att du skickar e-post, brev eller ringer oss istället.

Facebook

Du kan gå in och läsa på våra sidor utan att ha ett eget Facebook-konto. Vill du däremot göra inlägg och kommentera måste du vara inloggad. Syftet med kommunens Facebook-sida är att informera om vår service, berätta om våra verksamheter och visa vad som är på gång i kommunen. Vår Facebook-sida leder dig också in till vår webbplats där du kan hitta mer information.Via de konton och sidor som kommunen har kan du ta del av information, dela och komma med inlägg. Nedan kan du se var vi finns.Kommunens officiella facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBiblioteket på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterDaglig Verksamhet Praktikteametlänk till annan webbplatsFamiljecentralen Ekens öppna förskolalänk till annan webbplatsMusikskolan på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSödra Bohusläns Räddningstjänstförbundlänk till annan webbplats

LinkedIn

Lilla Edets kommun har en officiell sida i yrkesnätverket LinkedIn. På Linkedin publicerar vi lediga jobb och karriärmöjligheter i kommunen. Skriv Lilla Edets kommun i sökrutan och du finner oss där. Följ oss gärna!

Appar

Skolans matsedel
Du kan få lunchmenyerna för förskolor och skolor i mobilen via appen AivoMenu. Du laddar ner appen via App Store för Iphone eller via Google Play för Android, genom att söka på ordet Aivomenu. I dagsläget fungerar inte appen till Windows Phone. Appen är gratis att ladda ner.
Senast uppdaterad: 2018-01-31
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Ellinor Östlund
Kommunikationsschef, Avdelningschefer Klf


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »