Lilla Edets kommun - startsida

Göta

Från tomterna på Ryrsboholmvägen i Göta är det gångavstånd till skola, fritids, fotboll, ridklubb, lekplats och Ryrsjön med roddklubb och fiskemöjligheter. Alla tomter är nu sålda!

Vägbeskrivning till Ryrsboholmvägen


Söderifrån med bil kör du på E45 norrut i riktning mot Karlstad. Kör rakt i rondellen där motorvägen övergår till landsväg. Kör 1,6 kilometer. När du kommer till korsningen E 45/Timmervägen  finns till höger en skylt som det står lediga tomter på. Där svänger du höger in på Timmervägen, kör cirka 1 km och du är framme vid Ryrsboholmvägen.

Norrifrån med bil kör du på E45 i riktning mot Göteborg, passera avfarterna till Lilla Edet. När du kommer till korsningen E 45/Timmervägen, har du till vänster en skylt som det står lediga tomter på.Sväng vänster in på Timmervägen. Fortsätt enligt vägbeskrivningen ovan.

Välkommen till Göta och Ryrsboholmvägen!

Senast uppdaterad: 2017-05-08
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Julia Domby


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »