Lilla Edets kommun - startsida

Verksamhetssekreterare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en av tre verksamhetssekreterare på Bildningsförvaltningens kontor, med inriktning mot barnomsorg. Som verksamhetssekreterare är du ett nära chefsstöd för förvaltningens ledning. Förutom allmänt förekommande kontorsgöromål är dina huvudsakliga ansvarsområden systemadministration av personregistret, samordning av placeringar inom barnomsorgen, diarieföring och fakturahantering m.m. Som verksamhetssekreterare håller du många bollar i luften. Du har stora kontaktytor både via telefon, mejl och på plats och är en del av kommunens ansikte utåt. I arbetet kommer du hantera och ta hjälp av administrativa IT-system, ex. Procapita, Aditro, Time Care Pool, Microsoft Office 365, Evolution mm.

På förvaltningskontoret finns även ansvaret för skolskjutsar, fakturering, fakturakontering och diverse utredningsuppdrag.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, med fördel på högskolenivå, alternativt att du har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att matcha den profil vi söker har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete i offentlig verksamhet, med fördel inom utbildningsområdet.

Det är avgörande att du behärskar förvaltningens administrativa system. Vi ser därför en stor fördel i om du sedan tidigare har kunskaper i Procapita, Personec, Time Care Pool och Officepaketet. Du har god datavana samt är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person är du positiv och trivs med att arbeta och utvecklas i dialog med andra. Du samarbetar bra, har en hög lojalitet, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt tar egna initiativ. Du är lugn och stabil som person och kan planera och prioritera vid ändrade omständigheter så att arbetsuppgifterna blir utförda på ett noggrant och strukturerat sätt inom uppsatta tidsramar.

I din roll som administratör är det därtill väldigt viktigt att du alltid har ett bra bemötande i din dialog med andra medarbetare och vårdnadshavare som du kommer i kontakt med samt att du är noga med att alltid återkoppla till berörda personer och avsluta påbörjade ärenden som du tagit dig an.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A727410
Sista ansökningsdag:2017-11-14

Kontaktpersoner

Marit Foss Fredriksson
Verksamhetschef
0520-65 99 12
marit.fossfredriksson@lillaedet.se

Bertil Nylén
Vision
0520-422913
visionilillaedet@gmail.com

Pia Ahlberg
SSR
0520-659658
akademssrle@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »