Lilla Edets kommun - startsida

Sjuksköterska i hemsjukvården, sommarvikariat

Lilla Edets kommun med drygt 12.500 invånare är lika förknippat med vatten och vacker natur som en stark historia. Med ny motorväg och järnväg mellan Göteborg och Trollhättan kliver vi in i en ny och expansiv fas.

I hemsjukvården arbetar leg. SSK/DSK samt undersköterska. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård i olika kommundelar samt även mot våra SÄBO i kommunen.

För mer information: http://www.lillaedet.se

Arbetsuppgifter

Arbete i hemsjukvården innebär i Lilla Edets kommun att du arbetar både på särskilt boende och i den enskildes hem i nära samarbete i team med sjukgymnast och arbetsterapeut och hemtjänst/boende personal. Hemsjukvården är indelad i olika geografiska områden – ansvarsområden. Erfarenhet att ha arbetat i hemsjukvård eller med äldre är meriterande. Målet är att personen som får hjälpen i hemmet av hemsjukvården skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet. Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterske uppgifter, t.ex. såromläggningar, injektioner, dropp, dialysbehandling i hemmet, vård i livets slut, mm. Som sjuksköterska gör du egna omvårdnads bedömningar i form av riskbedömningar för trycksår, fall och undernäring, mm. Vi arbetar med nationella kvalitetsregister, t.ex. Senior Alert, palliativregistret. Procapita används som journalsystem. Klara SVPL används som kommunikation mellan vårdgivare.

Kvalifikationer

• Utbildningskrav: Leg. Sjuksköterska vi ser gärna att du har vidarutbildning inom äldre eller hemsjukvård eller liknade utbildning.
• Erfarenhetskrav: Arbete i hemsjukvård och/eller med äldre personer.
• Krav på intresse och utveckling: Vi ser gärna att du är positiv och ser möjligheter, är flexibel och har en bra samarbetsförmåga och att du dessutom är noggrann och ansvarstagande.
• Praktiska förutsättningar och övriga krav. I hemsjukvården bör du kunna arbeta självständigt och ha en god planeringsförmåga. B-körkort är ett krav, datorvana gärna kunskap i Procapita, Klara SVPL och registerkännedom.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad sommaren 2013
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Sommarvikariat 2013: schemalagd arbetstid dag/kväll/helg eller enbart nätter.
Antal platser: 1

Övrig information

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser, då vi är avtalsanknutna.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A314959
Sista ansökningsdag:2013-03-31

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetschef
0520-65 96 89
helena.arkemar@lillaedet.se

Ulla Poutio
Vårdförbundet
0520-65 98 64

Lena Larsson
Vårdförbundet
0520-65 98 65

Senast uppdaterad: 2016-06-27
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »