Lilla Edets kommun - startsida

Fritidspedagog/ Fritidslärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. I vår närhet finns alltid naturen, med sjöar, vandringsleder och artrikt fiske. Tillsammans med vår rika historia har vi mycket att erbjuda. Här finns ett varierat utbud av aktiviteter, affärer och upplevelser, allt inom ett rimligt avstånd.

I kommunen arbetar ca 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, fler semesterdagar för medarbetare över 40 år, fördelaktig billeasing, bidrag till studielitteratur och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Strömsskolan växer och vi söker därför nya fritidspedagoger/lärare för fritidshem. Strömsskolan har ca 285 elever och ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken.

Vi satsar på det kollegiala lärandet i Lilla Edets kommun, bland annat genom en kommunövergripande kompetensutveckling för all fritidspersonal. Detta är en tvåårig satsning i samarbete med högskolan Väst.

Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag för att stimulera elevernas utveckling och lärande i samarbete med skolans samtliga verksamheter. Utifrån LGR 11 följer du den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planering. Vi sätter stor vikt till dialogen och samarbetet med föräldrar/vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem/Fritidslärare alternativt annan likvärdig utbildning med behörighet att arbeta på fritidshem.

Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor i fritidshemmets arbetslag. Du kommer även att samarbeta med skolans alla verksamheter för att skapa en helhetssyn kring eleven.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75-100%, utefter eget önskemål
Arbetstid: Semesteranställning
Tillträde: Tillträde snarast.
Antal platser: 2

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A727474
Sista ansökningsdag:2017-11-15

Kontaktpersoner

Daniel Magnusson
Rektor
0520-65 97 15
daniel.magnusson@lillaedet.se

Jonna Niklasson
Lärarförbundet
jonna.niklasson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »