Lilla Edets kommun - startsida

Legitimerad psykiatrisjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

I hemsjukvården arbetar legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård och mot våra SÄBO och LSS-boenden inom Lilla Edets kommun.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri, till hemsjukvården i Lilla Edets kommun. Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger. På dagtid har du ansvar för ett område tillsammans med 1-2 andra sjuksköterskor, kvällar och helger arbetar du över hela kommunen.

Denna tjänst innebär att du är patientansvarig sjuksköterska. Hemsjukvården innefattar särskilt boende för äldre, LSS boenden samt ordinärt boende. Du samarbetar med övriga kollegor i hemsjukvården.

En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. I rollen som sjuksköterska ser vi det som viktigt att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga.

Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Vi använder Procapita för hälso- och sjukvårdsdokumentation.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i inkontinens, handledning eller annan relevant kurs från högskolan. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvård eller psykiatri/äldreomsorgen.

Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har god organisationsförmåga. Du är flexibel då placering blir utefter behov. Du har ett bra bemötande, är villig att utveckla verksamheten och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du är flexibel och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort och datorvana är ett krav där vi gärna ser att du tidigare har arbetat i något av Procapita, SAMSA, Pascal, BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval där vi gärna ser att du söker tjänsten så fort som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdatum.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A730051
Sista ansökningsdag:2017-11-30

Kontaktpersoner

Helena Arkemar
Enhetschef
0520-65 96 89
helena.arkemar@lillaedet.se

Lena M Larsson
Vårdförbundet
0520-65 98 65
lenam.larsson@lillaedet.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »