Lilla Edets kommun - startsida

Vi söker flera Lärare åk. 7-9, Fuxernaskolan i Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Fuxernaskolan är en F-9-skola med cirka 550 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i flera olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid. Skolan har ett kontorslandskap för lärare F-9 med gemensamma arbetsplatser för att främja samarbetet och gemenskapen på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera legitimerade lärare till årskurs 7-9 med kompetenser inom Idrott, Teknik, Svenska, Engelska och Musik. Vi är öppna till olika kombinationer av kompetenser där vi önskar att du anger i din ansökan vilken kompetens, tjänst/vilka tjänster du är intresserade av att söka.

Bildningsförvaltningen i Lilla Edets kommun har under de senaste åren aktivt arbetat med att öka våra skolresultat vilket vi nu hoppas på att du vill vara med och påverka. Vi på Fuxernaskolan 7- 9 arbetar efter värdeorden att alla KAN, VILL och VÅGAR, VI HÅLLER I och VI SKA NÅ VÅRA MÅL, vilka är: Trygghet och Trivsel samt Hög Måluppfyllelse. Målen är inte unika, men unikt för oss är att vi påbörjar vägen dit genom att aktivt arbeta med PULS och BFL. Vi utvecklar vår undervisning genom kompetensutveckling baserad på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

På åk 7-9 arbetar vi i arbetslag som består av lärare, elevhälsan och skolledning i ett nära samarbete. Vi vill att du är en person som arbetar aktivt tillsammans med dina kollegor. Du delger och tar emot och tänker givetvis: För Vem? Du värdesätter byggandet av bärande relationer och en god värdegrund, kollegialt lärande är en självklarhet för dig.

Vår ambition är att du är intresserad av att vara en del av det vi nu fortsätter att bygga upp där vi gärna ser att just Du är den som söker till oss på 7-9.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med behörighet i det ämne som du söker till med tillhörande lärarlegitimation. Du ser utveckling som framgång och samarbetar gärna för att nå goda resultat. Du både Kan, Vill och Vågar satsa för att nå våra mål!

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snaras eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A743039
Sista ansökningsdag:2018-01-05

Kontaktpersoner

Anneli Eriksson
Rektor
0520-65 97 35
anneli.eriksson@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »