Lilla Edets kommun - startsida

Undersköterskor till Pooltjänster, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi på äldreomsorgen utökar nu vår poolverksamhet och söker ytterligare två undersköterskor!

Inom vår nystartade poolverksamhet kommer du ingå i ett arbetslag som består av fyra undersköterskor som tillsammans med era chefer har hela Lilla Edets kommun som arbetsområde. Tillsammans kommer vi fortsätta utveckla poolverksamheten succesivt framöver.

Dina arbetstider är schemalagda under dag, kväll och helg där du kommer se ditt arbetsschema i vårt verksamhetssystem Time Pool.

Du kommer ingå i ett gött gäng med engagerade medarbetare och chefer som tillsammans arbetar för att vi ska må bra på jobbet. Målet med vår verksamhet är att skapa goda möten med brukare, arbetskamrater och anhöriga vilket gör att vi letar efter just dig som önskar att vara med och bidra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Är utbildad undersköterska.
• Har B-körkort och tillgång till egen bil.
• Har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av att ha arbetat både inom äldreboende och hemtjänst.

Att arbeta inom vår pooltjänst kräver att du som person är flexibel, engagerad och gillar att samarbeta då du kommer ställas inför nya utmaningar varje dag. Du behöver ha lätt för att kommunicera där rollen kräver goda kunskaper inom det svenska språket i både skrift som tal.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 2

Övrig information

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A758068
Sista ansökningsdag:2018-03-11

Kontaktpersoner

Helena Gidgård
Enhetschef
0520- 65 98 28
helena.gidgard@lillaedet.se

Danuta Jonsson
Facklig representant
lillaedet.vanervast@kommunal.se

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »