Lilla Edets kommun - startsida

Skoladministratör till Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi på Tingbergsskolan söker en serviceinriktad medarbetare med god samarbetsförmåga. Vi är en av skolorna som drivs av Lilla Edets kommun där du kommer vara ”spindeln i nätet” för att bistå såväl rektorer som medarbetare med administrativ hjälp. Du fungerar som en kontaktperson både internt och externt och är i många fall ett ansikte utåt.

Några nerslag i dina arbetsuppgifter är elevregistrering, betygshantering, vikarieanskaffning, administrering av schema, kontroll och rapportering av personal och närvaro inför lönearbete samt bistå rektor med övrig administration. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 % beroende av dina önskemål.

Kvalifikationer

För att du ska trivas och kunna utvecklas i rollen ser vi att du har en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och verksamhetens arbete i ett större sammanhang. Du har god datavana och har tidigare arbetat i något av systemen Personec, Procapita, Novaschem och Unikum.

Vi söker dig som:

• Har minst en gymnasial utbildning inom relevant område.

• Behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du arbetat som skoladministratör tidigare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi ser att du kan jobba självständigt samt ta egna initiativ. Du är orädd och hjälper gärna till där du ser att det behövs för att hjälpa och stötta dina medarbetare.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75 - 100 %
Tillträde: Tillträde snarast men hänsyn till eventuella uppsägningstider.
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A735131
Sista ansökningsdag:2017-12-12

Kontaktpersoner

Annika Hellman
Biträdande rektor
annika.hellman@lillaedet.se

Bertil Nylén
Vision
0520-422913
visionilillaedet@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »