Lilla Edets kommun - startsida

Verksamhetschef skola, i Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Bildningsförvaltningen har tillsammans med Utbildningsnämnden ambitiösa mål för framtiden. Flera skolor ska byggas ut och minst en ny skola ska byggas. Samtidigt ska god hushållning med budget ske i en växande verksamhet. Till det ska skolresultaten förbättras. Vi tror att det kan ske på många sätt, men det går inte att kopiera andras metoder och arbetssätt. Vi kan dock inspireras av andras sätt att arbeta, för att skapa vår egen väg till hög måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter

Du ska leda Bildningsförvaltningens rektorer tillsammans med förvaltningens ledningsgrupp i det utvecklingsarbete som påbörjats och som ska leda till trygga elever, studiero, låg sjukfrånvaro bland personalen och med ekonomi i balans. Genom att arbeta med dessa nyckelfaktorer kommer vi att en hög måluppfyllelse.

Du är trygg och har erfarenhet från både skola och förskola. Du är intresserad av att samverka med de lokala facken och ser samverkan som en styrka för verksamheten.

Kvalifikationer

Du har minst en högskoleexamen inom relevant område med en tydlig bakgrund inom pedagogiskt arbete med erfarenhet av att leda ledare.

Du är intresserad av att arbeta med ett coachande förhållningssätt, har ett stort engagemang och har en stor portion av energi som du kan applicera i ditt framtida arbete inom Bildningsförvaltningen i Lilla Edets kommun.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet där du inte har några problem med vare sig arbeta enskilt eller i gruppsammanhang. Du gillar utmaningar där du blir motiverad när skolinspektionen knackar på dörren och har några frågor gällande din verksamhet.

Anställningsvilkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100% 40/40
Tillträde: Tillträde snarast. Du söker tjänsten antigen genom visma eller via mail ställd till Tf förvaltningschef Leif Gardtman: leif.gardtman@lillaedet.se
Antal platser: 1

Övrig information

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Ansökan

Ansök här  i samarbete med OffentligaJobb
Arbetsgivarens referensnummer:A741887
Sista ansökningsdag:2018-01-03

Kontaktpersoner

Leif Gardtman
Tf. förvaltningschef Bildningsförvaltningen
0520-65 99 54
leif.gardtman@lillaedet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
076-787 08 07
lillaedet@lr.se

Bertil Nylén
Vision
0520-422913
visionilillaedet@gmail.com

Senast uppdaterad: 2018-03-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida
Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00  Telefax: 0520-65 74 20
www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »